HTML

„Itt nem kell mindenáron vásárolni!”

Friss topikok

  • Balog Miklós: Üdvözletem. Sajnos garancia időn belül elromlott a drága talp masszás gép amit a Express Komfort K... (2014.06.24. 13:15) Express Komfort Kft

Címkék

Archívum

Express Komfort Kft

2013.07.24. 23:28 uv202

Többször megkeresték idős szüleimet  telefonon hogy vegyenek részt egy termékbemutatón és vegyék át az ajándékukat.16000Ft értékben ajándék plusz ebéd plusz sorsolás, ajándék házastársaknak... Elkísértem anyukámat a rendezvényre de jobbnak láttam ha maradok mert egyre gyanúsabb volt. Bemutatásra kerültek az árúk ami a legjobb és tökéletes a gyógyulásra elérhetetlen árakon. Nem a mi pénztárcánknak volt kitalálva. És kétségeim vannak hogy ér e annyit amennyit mondtak. El kell adni az árút valahogyan jöttek a borítékok amit megkaptunk a kezünkbe majd elraktuk mert ugyan nem akartunk vásárolni. Később kibontottuk és benne volt a szerencsénk.A borítékok tartalma két lap volt egy támogatásnak mondott összeg a termékre és egy nem nyert felirat. Könnyen döntött a kedves kollektíva mert ők döntötték el hogy nyertünk vagy nem. Még jó hogy nem adtuk oda.

Legyenek óvatosak mert becsapják az idős embereket mindamellett hogy az igért ajándékot nem kaptuk meg helyette egy ócska rossz kölnit kaptunk.

 

35 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://trukkosarubemutaton.blog.hu/api/trackback/id/tr475425099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valaki2332 2013.09.11. 13:02:28

Szia!

Tudnál adni egy e-mailt, amire írhatnék neked?

nemethanna 2013.09.11. 17:53:19

@Valaki2332: Kedves Valaki!
Én egy károsultja vagyok ennek a kft-nek, hasonló "sorstársakat" keresek. Ha te is ilyen vagy, beszélgessünk: anna

Valaki2332 2013.09.13. 20:02:42

Hát őszintén szólva, én már telefonáltam a nevükbe mivel ezt a munkát kaptam... De még engem is a saját dolgozóját átverte. Én azért hagytam ott őket, mert egyre gyanúsabb volt és elkezdtem sejteni, hogy valami nem stimmel... Amúgy én is csak egy lapot kaptam amit olvasnom kellett, de többet így nem szívesen árulnék el. Amúgy a vezetőik elég ijesztőek számomra és még pár ott dolgozó számára is.

Mocsadek 2013.09.19. 11:56:08

Én is egy áldozat vagyok van 3 tartós beteg gyerekem és se pénz nincs meg sem a termék és senkivel nem tudok beszélni. Én már a bírósághoz gondoltam fordulni vagy bárhová. Volna valaki még aki társulna?

Zsolt Kele 2013.10.02. 16:19:14

@nemethanna: @Mocsadek:
Szeretnék értekezni ebben a témában. E-mail címem:
autentik68@gmail.com
Telefonszámot később emailben cserélnénk. Tisztelettel

Csak Egy Kutyás Lány 2013.10.09. 12:49:44

Sziasztok sajnos anyukám is belekerült a kezeik közé, tudnátok nekem segíteni hogy beszélnék ez ügyben sajnos ő kis fizette megtakaritott pénzéből az összeget valakivel az elállási levelet már feladtuk, de a megadott telefonszám nem veszi fel és nem elérhető köszönöm segítségeteket emailem cliche5@freemail.hu

Csak Egy Kutyás Lány 2013.10.09. 12:51:28

@nemethanna:

szia te jutottál valamire velük kapcsolatban??
Az internet szerint 2005 óta megszüntek a tatai telefont nem veszik fel sehogy nem lehet elérni őket tudsz valamit már?? Köszönöm

Leleplezve 2013.12.23. 16:01:29

Kedves Károsultak!

Segítségként, pár plusz információ.
Hasonló rendezvényen értékesítő cégek és elérhetőségeik:
Utazz Vedd Vidd Kft. Tatabánya Tavaszmező u. 4.
Vagy Tatabánya Határ út legvégén kék tetejű irodaépület. (jól elakarnak bújni)
Kaland Travel Kft. 8600 Siófok Kele utca 116.
RTS Travel Hungary Kft 8600 Siófok Kele utca 116.
A fenti cégek összefonódva működnek és Orosz, Olasz, svájci valamint Osztrák érdekeltségűek.

Ha több infó kell kérdezz! Üdv!

2014.01.09. 08:32:05

@Valaki2332: szia, én most olvastam a kommentedet, sajnos én is "áldozata" vagyok ennek a bagázsnak, engem egy előadó hivott asszisztensnek, dolgoztam is nála, de amit ő "asszisztenciának" hivott, a következőből állt: cipekedsz, pakolsz, kirakodsz, elrakodsz, hitelt intézel kitelepitett szar internetkapcsolattal egy öreg elavult, lassú laptopon, vállalod a felelősséget az árukészletért, had ne soroljam,és a vége az lett, hogy az illető ki is irom a nevét.Tóth János Esztergomból nem is fizetett egy árva buznyákot sem, mondván igy jártam, jó buli volt!!!! de nem hagyom magam és most tényleg keresem a lehetőséget, mert ha pénzt már nem kapok is , de legalább felhivom mindenki figyelmét az ilyen csaló bagázsra!!! telefonos elérhetőség nincs, ami a bélyegzőn van az nem is létezik, stb.... már azzal foglalkozom gondolatban, hogy a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségen bejelentem, itt szerintem akkora átvágás van, amiről nem is álmodnék, hétvégeken itt nagyon sok millió Forint folyik be kp-ben! és általában, sőt mindig pénteken este érkeznek az ország minden részéről, sőt Szlovákiából is az előadók un."elszámolni", viszik a lóvét, ott van a raktárjuk is, onnan viszik ki az árut... tényleg mident meg lehet ebben az országban csinálni?Ha tudsz valamilyen infot. segitenél vele! Köszi előre is!

2014.01.09. 08:35:48

@nemethanna: szia, ha olvasod, amit irtam (nem akarom, hogy most ujból leirjam) felvehetjük a kapcsolatot és többen tudnánk összefogva tenni az ügy érdekében!

Csak Egy Kutyás Lány 2014.01.23. 16:22:01

@Leleplezve:

na nekünk vissza fizették ugyan nem 30 napra de rendőrségi feljelentést tettünk miután letelt a 30 napra 10 nap múlva meglett a pénzünk.
Jó lenne már iktatni ezeket a cégeket szegény embereket becsapják..

vanci 2014.01.28. 16:24:44

Sziasztok!Nagymamámékat sikerült most átvernie az Expressz Komfort Kft.-nek (Tatabánya) ezzel a Beck típusú lábmasszírozóval. 350.000FT értékben megvetették velük a számlán szereplő csomagot, mely a masszírozót tartalmazta, azt állították, hogy ajándékba adják hozzá az indukciós főzőlapot, gőztisztítót, edényeket. A számlán csomag szerepel, így nem derül ki, hogy a lábmassízrozó mennyit ér. A lényeg, hogy a lábmasszírozót 2013 decemberében vették és 5hét rendeltetésszerű használat után elromlott. A szerződés hátulján szerepel, hogy x törvény alapján 10 kg feletti terméket kötelesek helyszínen javítani vagy cserélni. A termék 11kg, amit a kisnyugdíjasok nyilván nem fognak több ezerét postán feladni, vagy személyesen átvenni. A céget a megadott telefonszámon nem lehet elérni. Ajánlott levélben két alkalommal kérvényezték a cserét, mindkétszer azt a sablonválaszt kapták a cégtől, hogy ők saját költségükön juttassák vissza a terméket!!! A Fogyasztóvédelem a törvény ellenére mossa kezeit és írásban közölte, hogy egyezzenek meg békés úton. A neten a Budapesti Békéltető Testület oldalán van egy cikk, ahol 8napon belüli elállásnál annyit sikerült elérni, hogy 100.000Ft-ot visszautaltak a vevő számára, de a cég képviseletében még ott sem jelent meg senki! A kérdésem az lenne, mivel elállási joguk nagymamáméknak már nincs, mivel ez a vacak gép 5hét után adta meg magát, volt-e valakinél arra példa, hogy hasonló szituban sikerült -e a cserét, javítást, vagy a termék árát visszafizettetni a céggel??? Mert a papírokból az sem derül ki, hogy mennyit ér egyáltalán ez a készülék!

vanci 2014.01.28. 16:28:01

@Csak Egy Kutyás Lány: Érdeklődnék hogy a feljelentést elállás ügyében vagy a készülék elromlása, vagy milyen ügyben tették, hogy ilyen kedvező eredménnyel jártak? Segíteni szeretnék kisnyugdíjas nagymamáméknak, aki lassan beleőrül ebbe az egész históriába. Előre is köszönöm!

vasarlo69 2014.02.01. 18:01:37

Sajnos mi is így jártunk!A lábmasszírozó gépünk nekünk is elromlott már 5 hét múlva.Sem az e-mailre sem a tértivevényes levelünkre nem válaszoltak.A telefonjuk pedig vagy foglalt vagy nem vették fel. Míg nagy nehezen sikerült az alábbi telefon számon elérni őket /34/200-240/.Válaszuk az volt,hogy vigyük el Tatabányára a gépet vagy adjuk fel postán kicserélik .Kinek cserélték már ki a gépet és a cseregép meddig működött? Már odáig jutottuk, hogy megtesszük a feljelentést a rendőrségen.Mikor vásárotuk

2014.02.06. 09:26:04

@vanci: Mindenképpen meg kell tenni a feljelentést!!! Sőt Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen is meg kellene tenni ezt! Lehet, hogy egyébként IS tudok segiteni az ügyben! Mikor volt konkrétan és hol ez a vásárlás? Egyre többször hallom, hogy "ezek" az ország egész területén ténykednek, kifejezetten a nyugdijasokra hajtanak rá (sajnos őket lehet a leghamarabb ÁTVERNI, mert hiszékenyek, és segitőkészek- mármint a nyugijasok) ráveszik őket a hitelre,stb. Nem szabad hagyni, minden lehetséges fórumra be kell jelenteni! Tatabányán az Oroszlány felé vezető uton -. valami külső ut Határ ut végén vagy egy telephelyük, ott minden pénteken sokszor éjjel de a késő esti óráktól - sok millió olyan forint "vándorol be " az orosz vagy cseh tulajdonos zsebébe, ami kp, ezt is érdemes lenne megnézni a NAV-nak! az alkalmazottak többsége - zöme - be sincs jelentve, tehát simán rájuk lehet)n) szabaditani egy-két ellenőrzést ! Én már megtettem az első lépéseket, ezen keresztül lehetne csak visszakapni a pénzünket- akár kártlanitás cimén is! Amit ezek csinálnak, egyszerüen vérlázitó!

2014.02.06. 09:30:44

@Leleplezve:
Szia, igen én kérdeznék még többet is!
Ezek ellen nem lehet fellépni? Én személy szerint is tudnék pár nevet felsorolni közülük! Az alkalmazottakat dolgoztatják, eztán nem fizetik ki őket, és nem is tudnak semmit tenni, mivel semmilyen szerződést nem kötnek velük! Ilyenkor mi a teendő? (ez csak utólag derül ki!)

2014.02.06. 09:50:01

@Valaki2332: Hasonlóan vagyok én is, engem ki sem fizettek, dolgoztam nekik un."próba időben" és egy hét után otthagytam,miután nekem ehhez gusztusom nem volt, hogy Átverjek Valakiket!!!!Természetesen egy fillért sem kaptam! az egész rohadt banda a mások átveréséből él és milyen jól!!!! ott hétvégenként sok-sok millió forint vándorol át a vezetők zsebébe természetesen adómentesen!

Leleplezve 2014.02.07. 11:48:04

@jozsi53:
De fel lehet lépni ellenük.
Ha valaki dolgozott náluk és nem fizettek neki akkor a munkaügyi bírósághoz kell egy beadványt benyújtani, ami ingyenes és ha bemész segítenek is megírni! Továbbá feljelentés a NAV-hoz, rendőrséghez, fogyasztóvédelemhez. Most is van pár feljelentés ellenük de ha egyre több lesz annál hatásosabb.
De a leghatásosabb, hogyha el sem megy ilyen árubemutatókra akármilyen jónak hangzik is.

Leleplezve 2014.02.07. 11:51:32

Az eszközökről és készülékekről, csak annyit, hogy a legdrágább beszerzési költsége sincs több 10.000-forintnál! Persze, hogy vacak mind! NE VEDD MEG! Ha pedig elmész egy ilyen bemutatóra csak nyugodtan leplezd le őket! Igaz kizavarnak de lehet, hogy a többi ártatlan nyugdíjas elgondolkodik.

Leleplezve 2014.02.07. 12:03:34

@jozsi53:
Mint már fentebb említettem az Utazz Vedd Vidd Kft. Tatabánya Tavaszmező u. 4.
De a Tatabánya, Határ út legvégén kék tetejű raktár épületben is ők vannak. A tulajdonos egy Ukrán öregember Vlagyimir. Hátha segít a feljelentésnél. Nagyon bujkálnak, mert sok vaj van a fülük mögött. De tényleg hetente több millió forint megy be és az embereknek csak egy fecnit adnak ami nem számla. A bemutatón elhitetik veled, hogy a kisorsoltak közözz vagy de ez nem igaz mivel korábban bevonnak a beszélgetésbe és megtudják, hogy vásároltál-e már régebben valamit. Aki felrakja a kezét azt figyelik és persze őket sorsolják ki "véletlenül".

Domiter Zsuzsanna 2014.02.07. 12:55:33

SZIASZTOK!!!! POLGÁRI PERES ÚTON PRÓBÁLJUK MEGSZORONGATNI AZ EXPRESS KOMFORT KFT--T AKI SZERETNE CSATLAKOZNI HOZZÁNK NÁLAM MEGTEHETI!!! PERKÖLTSÉGET ÉN ÁLLOM CSAK HA TÖBBEN VAGYUNK NAGYOBB AZ ESÉLYÜNK !!!! A NAGYMAMÁMAT 340 EZER FORINTTAL KÁROSÍTOTTÁK MEG! EGY SZERENCSÉTLEN PÓRUL JÁRÓ :(

Domiter Zsuzsanna 2014.02.07. 13:01:38

RENDŐRSÉGI FELJELENTÉST MEGTETTÜK ,DE NEM JÁRTUNK SOK SŐT EGYÁLTALÁN SEMMILYEN SIKERREL ... KÉREK MINDENKIT NE FÉLJEN LÉPNI! VEGYÉTEK FEL VELEM A KAPCSOLATOT !!!!

Kovács Adél 2014.02.09. 11:39:01

@jozsi53: Sürgősen írjál neveket,hátha a feljelentésnél segítséget nyújt a nyomozáshoz, mert engem is átvert a tatabányai Express Komfort Kft.Kösz

Kovács Adél 2014.02.09. 11:46:33

@Domiter Zsuzsanna: Tettél feljelentést ? Ha nem titok írd meg , melyik rendőrkapitányságon! Mikor vettél rész az árubemutatón? Én 2013 augusztusban. 350 ezer Ft-om odalett.

Domiter Zsuzsanna 2014.02.09. 12:00:35

Tettem igen! De lezárták a nyomozást arra hivatkozva hogy ez nem csalás hanem egymás közötti egyezkedést. hát frászt. ez bűncselekmény. panasszal élünk a rendőrség eljárására is. MONDTAM ÉN ÁLLOM A KÖLTSÉGET CSAK CSATLAKOZZATOK HOZZÁM . ÉN A FACEBOOKON IS MEGTALÁLHATÓ VAGYOK AHOL LÉTREHOZOK EGY CSOPORTOT . MAJD A CÍMET KIÍROM IDE ÉS OTT LEÍROM MAJD MINDIG HOGY HOL TART AZ ÜGY. SZÜKSÉGÜNK VAN OLYAN EMBEREKRE AKIK SZINTÉN ÁLDOZATOK.

Domiter Zsuzsanna 2014.02.09. 12:02:00

BÉKÁSMEGYERI RENDŐRKAPITÁNYSÁGON TETTÜK MEG A FELJELENTÉST. ÉS A TÍMÁR UTCÁBA KERÜLT AZ ÜGYÜNK AHOL IS LEZÁRTÁK. DE MI NEM HAGYJUK ANNYIBAN ÉS MEGYÜNK TOVÁBB ...

Csak Egy Kutyás Lány 2014.02.09. 16:04:09

@vanci:

MI azért tettünk feljelentést, mert 30 napra nem kaptuk meg a pénzünket a telefonon amikor felhívtuk őket, még csak beszélni sem tudtunk, már valaki a háttérből bekiabált, hogy minden úton van és rendben van, na erre lettem pipa, mi van rendben? nem is mondtam nevet mi a bajom, stb akkor mi van??
Így elmentünk a rendőrségre és feljelenetttük őket, hogy 30 nap elmúlt és nincs semmi ezek után küldték vissza a pénzt. nekem akkor szerencsém volt

Kovács Adél 2014.02.10. 15:54:29

Üdv Erika (Jozsi53)! Feljelentést tettem az egyik Pest megyei rendőrségen. Megnézték az országos listát, hogy folyik-e nyomozás a kft ellen, eredmény NEM! Mindenkinek akit átvertek feljelentést kell tenni, vinni kell a szerződést és minden dokumentumot ami rendelkezésre áll,el kell mondani, hogy kinél mi volt az átverés, megtévesztés, hogy nem lehet őket elérni telefonon, vagy-és hibás terméket vásárolt, vagy időközben tönkrement, zárlatos!Minél többen tesznek feljelentést,annál hatékonyabb lesz a nyomozás!Írj nekem adel960@freemail.hu -ra, és ott bővebbet írok neked!

Domiter Zsuzsanna 2014.02.10. 16:43:36

kulcsar.zsuzsi8 skype nevem vegyen fel mindenki aki szeretne hozzánk csatlakozni!!!

Domiter Zsuzsanna 2014.02.10. 16:44:48

bango87@freemail.hu ide meg várom a privát leveleket .

Balog Miklós 2014.06.24. 13:15:44

Üdvözletem.
Sajnos garancia időn belül elromlott a drága talp masszás gép amit a Express Komfort Kft. -től vettünk.
Se a telefonra, sem a megadott címükre küldött ajánlott levélre sem válaszoltak sőt vissza is jött,hogy ezen a címen nem található a cég.
Meg fogom tenni a rendőrségi feljelentést!
süti beállítások módosítása